Publisert av: HåkonH | januar 21, 2007

Ut på tur!

Idag har jeg vært ute på ski! Nysnøen som kom igår og idag har gjort at det ble ganske fine forhold i løypene i Østmarka. Mange turgåere ute, så da jeg stakk ut i fem-tida var løypene fine, føret supert (blå ekstra) og det var bare å suse innover lysløypa.

dsc01643b.JPG

Slik så det ut der. Håper dette kan vare 🙂

Reklame

Svar

 1. Så nydelig! Irritasjonen må jo forsvinne som snøfiller når man møter slike syn på tur! Som et eventyr er det!

 2. Får jeg til å kommentere nå da??

 3. Jippi! Nå gikk det!

  Ja, Tiqui – når skiene glir, blåswixen sitter i motbakkene og kroppen begynner å fungere, da lever jeg i ett med løypa og sanser ikke noe annet enn nytelsen av å flyte innover løypa. Herlig. Ta deg en tur, du også! 🙂

 4. Okay da – det kan få vare en stund :o)

 5. Smiler…jeg skal ikke prøve å friste deg ut på skitur, Iskwew. Men noen bilder tåler du vel å se på, så lenge du sitter inne, godt og varmt?

  Jeg vil gjerne at det varer til midt i mars, men ikke lenger.

 6. Midt i mars… hmmm… jeg vil tror jeg er lei en stund før det :o)

 7. Det betviler jeg ikke :o)

  …men da skal i hvertfall solen ha begynt å smelte snøen. Det er nemlig slik det skal skje, den skal ikke regne bort.

 8. Det er jeg enig i. Det jeg imidlertid er litt i tvil om, er om vi ikke med fordel kunne ha fått till barfrost før snøen kom. Jeg ser for meg et skikkelig gjørmehælvete i april.

 9. Kanskje det, men i april er det snart nesten sommer uansett, så da tåler vi litt av hvert, ikke sant?

  April er tida for å rusle i nede i fjæra :o)

 10. April er tiden for å kjenne solen varme i kinnene og se at de første fregnene spretter frem :o)

 11. Ååååhhh…nå fikk du meg til å drømme om å sitte i en solvarm krok, ved fjorden, med solbriller og kaffe på termos…

  Selv meg, tenk det!!

 12. Ja, det kan jeg da forestille meg at selv du kan drømme deg litt bort i :o) Men april er akk så forræderisk. Ikke noe er fullt så frustrerende som snø i april.

 13. Forræderisk ja, men vær rolig – aprilvinteren er dømt til å tape 🙂

 14. Ja, det er i hvert fall sikkert. og så er det «Kom mai du skjønne milde».

  😀

 15. Goodwill, I wish! Jeg håper også at det varer til minst midten av mars, så får jeg skynde meg å ta skiturer hver dag de to ukene 😉 Nå er det i det minste meldt kaldt fremover, så da blir dette grunnlaget liggende en stund.

  Ellers er brøytingen en interessant affære for tiden. Veibane og fotgjengerfelt blir brøytet, men ikke sykkelstier (med mindre den samtidig er gangsti). Den store tofelts-sykkelstien på grünerløkka var i går brøytet slik at bilene kunne parkere der (selv om det er forbudt), men ikke nok til at det gikk an å sykle der… *frustrert*

  Det sier jo litt om holdningen til oss vintersyklister denne prioriteringen til trafikketaten. Iallfall når sykkelstier nå overalt blir brukt som dumpingområde for brøytekanter. I fjor vår lå det snø i sykkelstiene helt ut i mai, mens alle andre trafikerte områder var bare, tørre og varme i ukesvis før det..

 16. Brøytingen var ikke god i helgen noe sted, verken på bilveier eller sykkelveier. Men det er vel ganske mange km som skal kjøres igjennom, og det må prioriteres. Da faller gjerne syklistene litt igjennom…

  Men det blir nok bra, tenker jeg. Gnistrende kaldt, snøknirk under skoa, og lyse omgivelser. Vakker morgen idag!

 17. Problemet er at sykkelstier ikke prioriteres overhodet, men brukes som dumpingplass helt ut i mai. Og hvis man først snakker om prioriteringer, – hvordan kan man da prioritere å brøyte parkeringsplasser hvor det er forbudt å parkere?

  Brøytingen på veibane og fotgjengerfelt var helt utmerket der jeg ferdes, mens sykkelstier gjennomgående er lagerplass for brøytekanten. Det handler ikke om at sykkelstiene bare må «vente litt» fordi det er så mange km å kjøre gjennom… Så sykkelstiene blir nok ikke bra før i mai igjen.. *ler*

  Men ellers blir dette bra! Lyset i dag var fantastisk og snøen får selv dagslyset til å virke enda mer strålende enn det er!

 18. Det må være i Oslo det, for her hvor jeg bor er både gang- og sykkelveger helt strøkne. Du får ta deg en tur på landet, Tiqui!

 19. Aha, det er trafikketaten i _Oslo_ som besitter disse holdningen mot syklister.. Tenkte jeg det ikke 😉 «Landet» trenger et besøk snart, tror jeg.

 20. *dobbeltsukk*

 21. Det kommer bedre tider, Mona! Kneet blir bra igjen, og da kan du ut og løpe, sykle og gå på ski igjen, så mye du bare vil 🙂


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: