Publisert av: HåkonH | januar 30, 2007

En prøvelse?

I ettermiddag skal jeg ut på en alvorlig prøvelse, tror jeg. Jeg skal være med datter og hennes klassevenner på innspilling av Deal or No deal på Tv2. Det tror jeg blir en annerledes affære enn mange av ungdommene tenker seg.

Bakgrunnen for at vi skal dit er ikke at vi (jeg) synes det er så rasende morsomt å være med på tv-innspillinger, heller ikke har jeg noen overdreven lyst til å være linselus på Tv2 (been there, done that). Nei, grunnen er at vi (dvs de, skoleelevene) får penger for det, penger som skal gå til klassetur i 10. klasse. Med andre ord et aktverdig formål. Det er ikke det.

Det som irriterer meg er at dette er usannsynlig dårlig betalt. Tv2 betaler 100 kr for hver av oss. Det høres jo tilforlatelig ut, få 100 kr betalt for å bli underholdt. Men hele greia kommer til å vare i fem timer, og da syns jeg det begynner å ligne med på tortur enn underholdning. Og dårlig timelønn. Vi skulle lett ha klart å finne bedre betalte dugnadsjobber på annet vis. Men det er bestemt, og det er bindende påmelding, så da så.

Det blir selvsagt en haug med opptak, om-igjen-opptak, le-på-komando-når-dere-ser-latter-plakaten, harde vonde stoler med dårlig beinplass *urk*, lite eller ingen servering. Jeg ser for meg at smilet kommer til å være noe anstrengt etterhvert.

Det blir en prøvelse. Men Goodwill har vært igjennom prøvelser før.

Vi står han av, som de sier litt lenger nord…

Reklame

Svar

 1. Ajjjjj og det er jo et fryyyktelig og kjedelig program. Du har min fulle sympati. Og ja, det var redselsfullt dårlig timebetaling.

  Tigerungen og tigerungen til Cirkelin er ikke enige i at det er et kjedelig program, da.

  Men det er et grusomt kjedelig program.

  *trøsteklem*

 2. Ikke nok med det, det varer så lenge at jeg får ikke avreagert med en løpetur etter at jeg kommer hjem heller. 😦

  Om programmet er kjedelig vet jeg egentlig ikke, jeg bare aner ut fra konseptet at det ikke kan være allverden, og jeg har ikke sett en eneste episode. Men det å se opptak av noe slikt er uansett noe helt annet og enda mere langdrygt. Stålsetter meg på tanken om at jeg går dit for en god sak 🙂

 3. Når du kommer hjem trenger du (minst) en cognac, Goodwill :o/

  Det handler om å vinne penger, og rett og slett litt primitiv oddsregning. Teit, og atter teit.

  Jeg ser frem til rapport, uansett :o)

 4. Cognac skal det helt sikkert bli, og rapport også!

  *kvesser blyanten og gjør klar notatblokka*

 5. Ja :o) Få med deg alle de snurrige små detaljene. Det er slikt det blir bloggemateriale av.

 6. Startet lovende. Kø, kø kø for å komme inn. Kaos inne…

 7. Akkurat! Jeg kan med den ene hånden godt plassert på en bibel og den andre på Tigerungens hode si at jeg ikke misunner deg. Ikke i det hele tatt.

 8. På en bibel! Såpass!!

  Harde benker, sår i hendene etter klapping, og bare pølse med lompe å overleve på…blir nok en konjakk når jeg kommer hjem ja!

 9. Jippi!! Kaffe! God Kaffe! 🙂

 10. Flott! God kaffe kan redde så mye :o)

  Snart over nå, eller?

 11. Nå er det ferdig, og NÅ er jeg ferdig nå! Nå er det klart for en liten konjakk!

  Det var langdrygt og slitsomt, men jeg må innrømme at jeg lot meg underholde litt innimellom. Sturla Berg Johansen er ikke så verst, selv om han var bedre i pausene enn under selve opptakene…

 12. Den cognacen har du fortjent :o) Og jeg tipper ungdommen syntes det var morsomt. Litt morsomt er det jo å se hvordan de lager tv-programmer også.

 13. Ja, det gjorde de, og jeg syntes jo det var litt artig å se akkurat det selv også. Dyktige og profesjonelle fagfolk. Men han bajasen som skulle styre klapping, hojing og buuing var nokså slitsom, altså…


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: