Publisert av: HåkonH | februar 9, 2007

Gudskjelov

Endelig fredag igjen.

Og jeg som syns det nettopp har vært fredag – hva skjer’a?

Uka går som en røyk, særlig når de to første dagene går med til å være hjemme med sykt barn. Eller halvsykt, sammenlignet med hva som ellers farer omkring oss av influensa og vannkopper. De to dagene ble nesten som forlengelse av forrige helg å regne, dermed ble dette en tredagers uke, som gikk i ekspressfart.

Stikker til fjells i helgen, og skal kombinere hyttekos med lange skiturer innover Hedmarksvidda. Skiføre og værutsikter er de beste, så jeg gleder meg veldig.

Hadde egentlig ikke tenkt å kommentere noe særlig fra dagens mediabilde, men kan ikke dy meg fra å trekke fram Dagbladet igjen. De er tydeligvis desperate etter å selge aviser, derfor tyr de nok en gang til sex som reklameplakat – denne gangen det altoverskyggende og eksistensielle spørsmålet «Har de sex i verdensrommet?»

Bondage, kanskje?

Bakgrunnen er en sak som har versert de siste dagene der en tidligere kvinnelig astronaut som i helgen satte seg i bilen med astronautbleier (høres noe sært ut!) og kjørte 1500 km uten stopp for å ta et oppgjør med en kvinnelig rival. Dagbladet spinner videre på dette og tar opp spørsmålet om hvordan de egentlig gjør det i rommet? Sex, altså – i en romstasjon? I vektløs tilstand? Og hva med rammene rundt – kommer man i det hele tatt i «stemning»? Og fins det rom (sic!), anledning og privacy for den som klarer å komme i «stemning»?

Superinteressant! Vi skal jo alle ut i rommet på ferie etterhvert, når alle greske øyer er utforsket, alle brasilianske strender er utbygget og alle backpacker-reisemål er overtatt av charterturistene, da er det rommet neste. Og på ferie er vi jo romantiske, ikke sant? Jammen godt at Dagbladet er tidlig ute og utforsker og voksenopplærer oss så vi møter godt forberedt til prøvelsene!

God helg!


Svar

  1. Hehe – jeg så den. Selvsagt er det aller best når man kan ha sex-vinkling på en hvilken som helst sak.

    God tur til fjells!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: