Publisert av: HåkonH | september 14, 2007

Tramp i klaveret?

Noen ganger lurer jeg på hvordan de får det til.

Å trampe så til de grader i klaveret som enkelte gjør. Til og med relativt oppegående mennesker kan får seg til å gjøre det. Men jeg syns nesten at kjendisadvokaten, og nylig innvalgt bystyrerepresentat for Venstre i Oslo, Abid Raja, tar kaka.

bilde

Som forsvarer for en av drosjesjåførene som er tiltalt for å ha unndratt store summer for beskatning presterer han å si at han syns bør de få amnesti. Det er jo pinlig for dem å ha blitt avslørt, må vite. De har jo tapt sin ære, hvilket er en betydelig straff for dem det gjelder. De ønsker egentlig bare å gjemme seg, så pinlig er det. Dessuten har de jo familie som det hele går ut over.

*rystet*

Jeg er ikke enig, bare så det er sagt!

Reklame

Svar

 1. Kanskje de burde tenkt på familien før de bestemte seg for å jukse?
  Selv synes jeg «familien» brukes som unnskyldning for litt for mye nå for tiden. Det er kanskje verre her i USA, men prøvde ikke Ditlev-Simonsen seg også på noe om «hensyn til familien» eller noe i den stil da han ble knepet i å jukse på skatten?
  Kanskje jeg også kunne unngå å betale skatt hvis jeg bare hadde familie?

 2. Han er valgt inn i Bærum. Jeg har stemt ham inn. Og er potte sur.

 3. Denne advokaten er sikkert flink, – men også beryktet – i fagkretser. Ut fra annet ledd forbauser det ikke at han forsøker seg – men ut fra første er jeg overrasket over at han er så dum.

  Enig med Marina at hans klient – og de andre – kanskje burde ha tenkt seg om en gang eller to – før de gjør klart ulovlige ting.

  Og Isk – jeg må innrømme at jeg foretok enkelte kumuleringer på de Oslo-listene jeg ga fra meg – uten egentlig å vite hva de sto for og hvem de var, – og dermed er det idioti av meg å si at «men Abid Raja» ville jeg ikke ha stemt på. Men det ville jeg ikke.

 4. Marina, det knepet syns jeg vi burde prøve på alle sammen!

  Iskwew, det hadde jeg også vært!

  Tonita, jeg er også overrasket over at han i det hele tatt prøver. Jeg ville trodd at han uten videre ville innse hvor dumt dette er, hvordan det blir mottatt. Kan ikke skjønne annet enn at dette må være ødeleggende for hans videre praksis som advokat?

  Evig eies kun et dårlig rykte?

 5. Synes denne saken var mildt sagt merkelig.

 6. Ja, den er det, Shoaib. Jeg kan ikke skjønne annet enn at han også ødelegger for dem han egentlig skulle hjelpe? Fører ikke dette bare til ennå mer stigmatisering av pakistanere i Norge?

 7. Jeg tror dette bare er vanlig advokat-tull. De vet at dem de forsvarer er skyldig, men prøver seg likevel med noe ræl om at de egentlig er greie folk, ikke mente å gjøre noe galt, fortjener ikke straff, det er de som har det vondest nå, og denslags.
  Bare tull, egentlig, men senere når de går inn for lettere straff virker det ikke så ekstremt ved sammenligning, og da har jo en forsvarsadvokan gjort jobben sin.

 8. Ja Marina, det er greit at advokater skal forsvare både det ene og det andre, se sakene fra en annen synsvinkel og bla-bla-bla, men det får da være måte på!

  Syns jeg!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: