Publisert av: HåkonH | juni 4, 2008

Go, Barack!

Så er det endelig klart, Barack Obama blir demokratenes presidentkandidat mot John McCain i oktober.

Jeg ønsker ham all mulig lykke til, og håper han vinner. Han er en moderne politiker for en moderne framtid, og han virker som et godt menneske. Måten han har håndtert ulike situasjoner under kampen mot Hillary Clinton tyder på god politisk teft i tillegg.

Derimot håper jeg ikke han tar med seg Hillary Clinton som visepresidentkandidat. Det tror jeg blir for mye egne politiske ambisjoner i den rollen, jeg tror hun ville kunne komme til å prøve å overstråle Obama som president, og det blir feil. Det kan bare være én øverstkommanderende.

For USA’s og resten av verdens del håper jeg det blir Obama!

Reklame

Svar

 1. Enig enig enig!
  Billary hadde ikke taklet rollen som visepresident for godt etter denne valgkampen tror jeg, så det er nok like greit å lete etter noen andre der.

 2. Jeg er forsåvidt også enig, men samtidig ser jeg jo at det kan være strategisk å velge henne med tanke på å ikke bygge muren mellom dem enda høyere. Det er noe med å inkludere og «være venner igjen» i etterkant på tross av motsetninger og kamp. Hvis han har god politisk teft, som du sier, så finner han sikkert en fin løsning på det.

 3. Minneapolise og Tiqui, jeg tenkte først at det ville være en god idé med Hillary som visepresident nettopp for å ikke bygge mur, og for å ta vare på hennes velgere så de ikke stemmer på McCain istedet.

  Men jeg tror likevel som Minnie at Hillary for ville gjøre vise-rollen til noe mer, og på den måten svekke Obama. Derfor tror jeg han bør finne en annen kandidat og heller finne andre måter å bygge broer innad i partiet. Jeg tror han er i stand tildet.

  Forøvrig interessant «meningsmåling» på dagbladet.no: Hvem håper du vinner?

  86% håper på Obama, 14% på McCain. Det syns jeg er interessant, når det skjer samtidig som Frp er Norges største på meningsmålingene. Er det et fall a’la Bush som skal til for at folk flest her hjemme gjennomskuer Frp?


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: