Publisert av: HåkonH | september 25, 2008

McCain da…!

Setter presidentvalgkampen på vent, har viktigere ting fore!

Senator John McCain melder at han avbryter valgkampen 40 dager før valget for å bidra i forhandlingene om redningspakken på 700 milliarder dollar som Bush-administrasjonen har lagt fram. I tillegg stanser han både TV-reklamer og arbeidet med å samle inn penger til valgkampen.

Men hallo – er disse forhandlingene din jobb, da? Er det ikke presidentens jobb å lede? Og du er da ikke valgt ennå – kanskje blir du ikke det en gang? Og uansett – valgkampen lever. Det er meningsløst å si at man parkerer valgkampen fordi man har viktigere ting å gjøre – dèt er også valgkamp. Alle utspill er nøye gjennomtenkt, også dette.

Jeg syns Obama har helt rett, amerikanerne trenger å høre fra dem de skal velge mellom som presidentkandidater om 40 dager hvordan de vil håndtere slike saker. Som velger ville jeg synes det var helt essensielt å få vite hva de to kandidatene ville legge vekt på. Mens McCain altså ønsker å vise lederskap gjennom å ta på seg en rolle han ikke har.

Alt til sin tid, mener nå jeg.


Svar

 1. Jeg kan ikke skjønne annet enn at det må være viktigere å debattere slik at amerikanerne kan få svar på noen spørsmål knyttet til hvem som skal styre vraket de neste 4 årene.

  Selvsagt er dette gjennomtenkt!

 2. Gjennomtenkt og sleipt. Han vender bort fokus fra hva som har ført dem ut i uføret for selv å framstå som redningsmann.

 3. Supersleipt av McCain. Han er «vikarpresident» slik at folk skal se at han kan lede. Hehe. Gjett om det kommer til å bli utnyttet!

 4. Jeg hadde også syntes det hadde vært mindre skummelt å tusle rundt i washington og bidra uten å måtte ha ansvar for resultatet enn å skulle forklare for hele landet hvorfor man uttalte at det økonomiske grunnlaget i usa er stødig som bare det sånn en time eller to før det begynte å rase sammen for fullt.

  Om Bush og co virkelig trenger McCains innspill i denne avgjørelsen hadde det vel ikke vært verre enn å skru på tven under debatten.

 5. Vikarpresident, ja! Herlig begrep, Undre! Tipper Obama vet å utnytte en slik lissepasning! :o)

  Minneapolise, de virker i det hele tatt som det er mye tryggere i Washington enn de fleste andre steder. Aller tryggest inne i det ovale kontoret i det hvite huset oppe på høyden, kanskje? Der hvor alle er enige med sjefen? ;o)

 6. Men i dag har det jo blitt helt klart hvorfor Bush ikke kan lede i kveld, han har langt, langt viktigere ting fore!

  http://beatesrasteplass.wordpress.com/2008/09/26/mccain-dropper-valgkampanjen-for-a-fikse-finanskrisa-bush-tar-en-rimi-hagen/

 7. Javisst, det må man jo forstå! 😀


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: