Publisert av: HåkonH | november 5, 2008

Fryd!

– og glede!

Noen øyeblikk brenner seg fast i bevisstheten for alltid. Slike øyeblikk som man skjønner der og da at det er noe helt spesielt som har skjedd. Dette var et slikt øyeblikk, da Barack Obama holdt sin tale kl 6 i natt, norsk tid. Jeg fikk frysninger på ryggen – dette var for historiebøkene.

us-elections-obama__890294x-small

USA’s første fargete president, en mann med egenskaper og kunnskaper som jeg tror vi skal komme til å sette stor pris på. Gratulerer med dagen USA og verden, og lykke til, Barack Obama!

Reklame

Svar

 1. Dette er stort, altså 🙂 Og det skal bli spennende å se hvordan han utøver sitt lederskap.

 2. Ja, det blir spennende, og jeg gleder meg. Jeg ser for meg et mye mer moderne og visjonært lederskap enn vi har sett tidligere.

  Jeg føler det litt som du skrev, jeg har litt problemer med ordene idag. Men det er virkelig stort, det er sikkert.

 3. Hurra!

 4. Jeg må innrømme at magen knøt seg litt dagene i forkant. Jeg så for meg et USA som skulle fortsette i samme krigshissende spor.

  Du verden så glad jeg faktisk ble da jeg våkna i går. Jeg måtte faktisk tørke en liten tåre. Jeg fikk tilbake trua på det amerikanske folket. Jeg vet det er mange amerikanere som har mislikt sterkt de seneste 8 åras styre. Tipper de er glade, jeg 🙂

 5. Jeg turde heller ikke helt å tro på det tirsdag kveld, hadde for mange opplevelser av skuffelser tidligere. Bradley-effekten osv.

  Desto sterkere var opplevelsen av å se at det gikk veien, og opplevelsen av amerikanernes engasjement og glede. Det lover virkelig godt.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: