Publisert av: HåkonH | september 7, 2009

Vær beredt!

Idag har jeg vært på foreldremøte på Speidern! Det vakte minner fra en fjern fortid hjemme i Arendal…jeg har nemlig vært med der også, for veldig, veldig, veldig lenge siden!

Det er guttungen som har begynt i Speidern. Han er ikke som oss andre i familien som liker å løpe og konkurrere, han er litt mer bedagelig av seg. Og det skal han få lov til å være, men han får ikke lov til å bare ligge på sofaen og se på tv, eller å spille data. Noe skal han aktiviseres med, og Speidern virker som et fin sted. Mye lek og friluftsliv, og mye fin holdningslære. Respekt for hverandre, respekt for naturen, og lære å leve i naturen. Spennende!

Han begynte forrige mandag, og allerede til helga skal han være med på haik (bare han blir frisk av en slitsom forkjølelse). Og til sommeren, kanskje utenlandstur? Da jeg la fram den for ham fikk han stjerner i øynene, og var helt med da jeg proklamerte at sånne turer var forbeholdt dem som viste en viss iver og deltagelse. Det er jo tross alt ikke gratis.

 

Dessuten traff jeg igjen bestevenninna hans fra barnehagen for seks år siden, hun går også der. Da ble han ekstra blid!

Jeg tror det blir bra for ham, jeg.

Alltid beredt!

Reklame

Svar

  1. Herlig! Tenker det blir artig for ham, jeg. Tigerungen var jo med en stund, men så kom fotballen og da forsvant Speideren. Men det var artig så lenge det varte.

    Masse god læring og mye frisk luft 🙂

  2. Her kommer det ikke noe fotball i veien, det er i hvertfall helt sikkert! Ett og annet o-løp slipper han nok ikke unna, men det er trolig noe han vil oppdage at han har nytte av også i speidern!

  3. Godt å se at det står til liv! 🙂

  4. En stor dose frisk luft og sosialt liv i naturen er absolutt noe å få med seg i livet. Og uansett hvor lenge det varer vil han få med seg noe.
    Men har de fortsatt sånne små grønne piknikkduker rundt halsen?

  5. Grønne piknikkdukker? Har jeg aldri sett! Tror ikke de har det, men de har stilig uniform!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: