Publisert av: HåkonH | januar 28, 2007

Fin helg :-)

Denne helgen har vært en fin en. Sol og fint kaldt vær, og fint skiføre. Det har jeg da også utnyttet, både lørdag og søndag. Deilige lange turer, sånne hvor du virkelig kjenner at skiene glir og teknikken sitter. Det er da det er godt å være skiløper.

Østmarka

Middagsgjester lørdag kveld, gamle studiekamerater som vi har holdt kontakten med. Verdifullt. Svinefilét i fløtesaus, rødvin til, deilig 🙂

Pilegrimsreisen

Nå er det blitt søndag kveld. En litt vemodig kveld, fordi helgen er over, igjen. Mandagen er nær, men ennå ikke her – enda litt tid til å kose seg i stua med en bok. Paulo Coelho’s Pilegrimsreisen. Har ikke kommet helt inn i boken ennå, men Coelho’s fortellerkunst ligger i hvertfall der i tykke lag. Leseopplevelse!

Reklame

Svar

 1. Det høres ut som en god Goodwill-helg :o)

  Jeg har ikke helt kommet i gang med Pilgrimsreisen enda. Den ligger på vent, noen ganger er jeg slik, boken må passe til hodet. Og jeg har vært for sliten siden i høst, da leser jeg ikke bøker jeg vet betyr noe for meg, siden jeg ikke får med meg det jeg leser.

  På portugisisk heter den «O diario de um mago» eller «En magikers dagbok». Jeg synes det er en mye sterkere tittel, som har røtter i det livet Coelho levde på 60 og 70-tallet. Det var den første han skrev.

  God lesning :o)

 2. Den tittelen stemmer godt overens med innholdet i boken også, syns jeg. Mer enn Pilegrimsreisen – i hvertfall foreløpig. Men det er en bok som det gjør godt å lese.

  Man må være i rett modus for å lese, det er helt sikkert. Og det har ikke blitt så mye lesing på meg i kveld som jeg tenkte, for jeg har vært trøtt. Trøtt i kroppen, trøtt i hodet. Mange km på ski, og kanskje vel mye friskluft på meg idag? 😉

 3. Ja, jeg tror også det, at den tittelen er bedre.

  Jeg kan godt lese om jeg er sliten, men ikke noe jeg gjerne vil få med meg nyansene i. Krim er flott når hodet er fullt, eller tomt, alt ettersom. Det må være midtimellom fullt og tomt et sted for å lese skikkelig.

  Kanskje ble det litt mye friskluft ja – men du kommer vel til å sove fortreffelig godt i natt da :o)

 4. Smiler…det tror jeg nok – selv om det også ble en liten dupp her i godstolen i kveld 🙂

 5. Skikkelig deilig helg, var det! Og jeg ser du har fått nyte den også, Goodwill. Jeg unnet meg fri noen timer på lørdagen og syklet ut i snøen på Bygdøy. Gnistrende føre og nydelige motiver! Jeg klarte ikke la være å glise med tanken på at i mars kan jeg gjøre slike ting hele tiden!!

 6. Særlig lørdagen var herlig da, med sol og ja – gnistrende føre! Ta deg tid til å nyte sånne dager nå også Tiqui, ikke vente til mars med alt du har lyst til, du klarer ikke å jobbe effektivt med oppgaven hele tiden likevel!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: